Een correcte waardebepaling

Wat is een waardebepaling en hoe vertaalt zich dat naar de verkoop? Is het een waardebepaling naar aanleiding van een successie, voor de verzekering of voor de bank? Wat is een prijsvork? Dit zijn vragen die bij de verkoop van een woning worden gesteld. Graag komen wij ter plaatse en berekenen samen met u wat de ideale marktwaarde voor uw woning is. Vrijblijvend bekijken we met u welke strategie gehanteerd kan worden, om een zo hoog mogelijke prijs te halen.

VRAAG HIER UW GRATIS SCHATTING AAN »

Een perfect verkoopsdossier

Ring Consult zorgt voor een perfect en volledig verkoopdossier. Alle verplichte attesten en documenten vragen wij aan, u hoeft daar geen tijd en energie mee te verliezen. Om uw woning zo goed mogelijk in the picture te zetten werken we steeds samen met een professioneel vastgoedfotograaf. Geen moeite is ons te veel opdat u de beste prijs voor uw woning krijgt!

Marketing

In deze volatiele markt is het nodig om uw woning correct en goed te positioneren en via de juiste kanalen tot bij de kandidaat-kopers te brengen. U zult merken dat wij zelfs voor de beschrijving van uw eigendom niet over één nacht ijs gaan. We zorgen er persoonlijk voor dat iedereen op de hoogte wordt gebracht van het feit dat uw woning te koop staat. Immers, hoe meer er over wordt gesproken, hoe groter de kans dat het de juiste kandidaat ter oren komt. Onze grootste troef: een jarenlang opgebouwde koper-cliënteel, waaraan wij meteen uw woning kunnen en zullen voorstellen.

De Verkoop/Verhuur

Ring Consult beheert alle facetten van uw dossier, vanaf de eerste ontmoeting tot en met het verlijden van de authentieke akte of het ondertekenen van het huurcontract. Gedurende die tijd wordt u door ons constant begeleid en gebrieft, zodat u in alle vertrouwen en met een gerust gemoed de juiste beslissing kan nemen. 24/24 en 7/7 beschikbaar kan u bij ons letterlijk nemen, communicatie is voor ons het allerbelangrijkste. Doe de test!