Wie zijn we

Als zaakvoerders van Ring Consult zijn wij, Jan Van Hyfte en David De Vuyst, samen al meer dan 10 jaar actief in de immo / vastgoedsector in uw buurt. We werden collega's bij één van de grote ketens en kregen daar jarenlang gerichte cursussen om te weten wat belangrijk is om een vastgoedtransactie tot een goed einde te brengen.

Daar kwam meteen ook een groot tekort in de sector aan het licht: niet voldoende aandacht voor een persoonlijke service naar de klant toe. Iets wat we met Ring Consult willen en zullen veranderen. We hebben beseft dat aan zowel kopende als verkopende klanten de nodige persoonlijke aandacht moet besteed worden om samen tot een goed resultaat te komen.

Door zowel actief op zoek te gaan naar potentiële woningen voor de kopende klanten als naar geschikte kandidaten voor de woningen in portefeuille, slagen we er in een service te bieden aan beide partijen waar uiteindelijk ook alle partijen mee gebaat zijn: de eigenaar vindt vlot een goede en kredietwaardige kandidaat en de koper krijgt uit een ruime selectie net die woning voorgesteld die het best bij zijn profiel past.
Een niet te onderschatten comfort in deze volatiele vastgoedmarkt.

Laat ons u overtuigen van onze kennis van de markt en onze persoonlijke aanpak en werkwijze, die er toe zal bijdragen voor u het gepaste resultaat te bereiken. Wij zullen uw vertrouwen niet beschamen.

Ring Consult, (t)huis in uw regio

Het Ring Consult team

Jan Van Hyfte

Jan Van Hyfte is sinds verschillende jaren non-stop actief in het vastgoed, samen met David. Jan kwam jaren geleden in contact met de immo sector en was meteen" verkocht". Om de klanten perfect te kunnen begeleiden, startte hij, in combinatie met een commerciële dagtaak, de studie tot vastgoedmakelaar via avondschool. 3 jaar later was het diploma een feit en ondertussen is hij meerdere jaren werkzaam in de sector. Zijn persoonlijke drive om mensen de best mogelijke service te geven leidde tot de opstart van het kantoor, samen met David De Vuyst, bij wie hij dezelfde drive en ambitie vond.

David De Vuyst

Samen met Jan reeds verschillende jaren non-stop actief in vastgoed. Davids ouders hadden zelf een goed draaiend immo / vastgoedkantoor waardoor hij vastgoed met de paplepel in de mond kreeg. Na verschillende omzwervingen werd de lokroep te groot en ging ook hij de uitdaging aan om een dagtaak te combineren met avondschool. Deze werd succesvol beëindigd. In Jan vond hij de complementariteit die van hen al die jaren een sterk team maakte, zodat een droom werkelijkheid kon worden: een eigen kwaliteitsvol vastgoedkantoor.