• In de kijker

  In een residentiële wijk vindt u deze prima onderhouden villa met leuke tuin. De L-vormige leefruimte (46m²) is ruim en biedt plaats aan een zithoek en een eetplaats en dan houdt u nog steeds ruimte over om een bureau of een speelhoek in te richten. De naastgelegen keuken is voorzien van alle comfort en is ruim genoeg om er een ontbijthoek te voorzien. Zowel vanuit de keuken als vanuit de leefruimte heeft u toegang tot de veranda via waar u het terras en de tuin bereikt. Nog op het gelijkvloers vindt u de badkamer, uitgerust met een douche, een wastafel in meubel en ingebouwde kasten. Er is een aparte wc in de inkomhal. Op de verdieping zijn er twee mooie slaapkamers en een dressing. Ook de overloop werd volledig voorzien van inbouwkasten. Als u een derde slaapkamer nodig heeft, kan er bekeken worden om de grootste slaapkamer op te splitsen of eventueel zou de dressing kunnen worden opgeofferd, tot weliswaar een kleine kamer.Als u daarentegen op zoek bent naar een woning met een slaapkamer op het gelijkvloers of de mogelijkheid daartoe, zou u van de keuken een slaapkamer kunnen maken en een open keuken maken in de leefruimte. Dat zijn uiteraard bijkomend kosten, maar dat laat u toe om uw droomwoning te creëren op een rustige locatie en toch nog steeds op een beperkte afstand van het centrum van Grimbergen.  

  Ref.: 1979928

  Meer info »
 • In de kijker

  Ongetwijfeld een van de beste appartementen in het gebouw, op een hoek gelegen, met frontaal zicht op het Kanaal en het domein Drie fonteinen aan de overkant. Het leefgedeelte (48m²) bestaat uit een leefruimte met de open keuken. Die is van uitzonderlijke kwaliteit en volledig uitgerust met hoogwaardige toestellen. Vanuit het volledige leefgedeelte geniet u van het open zicht en u heeft er toegang tot het terras. Met dank aan de ligging op een hoek is er zon op het terras van op de middag tot het vallen van de avond. Het is ruim genoeg om er te tafelen en te relaxen. Ook de grootste kamer geeft uit op het terras en geniet van hetzelfde mooie zicht. De hal scheidt het leef- van het slaapgedeelte. Er zijn nog twee slaapkamers en de badkamer, uitgerust met een douche, wc en een wastafel in meubel. Er is ook een aparte berging en nog een aparte wc. In de prijs is een staanplaats en een kelder in de ondergrondse verdieping inbegrepen.   

  Ref.: 1979899

  Meer info »
 • In de kijker

  Aan een mooie, brede laan in het centrum van Vilvoorde vindt u deze ruime woning die voorheen diende als een combinatie wonen/werken. Een aanbouw zorgt voor extra oppervlakte op het gelijkvloers en de verdieping. De leefruimte, met plaats voor een zithoek en een eetplaats, loopt zo over in de aanbouw, waarin de ruime keuken zich bevindt, voorzien van alle comfort en een ontbijthoek. Vanuit de keuken heeft u zicht op en toegang tot de prachtige stadstuin, die u onderhoudt met een minimum aan werk. Achteraan is er een dubbele garage. Nog op het gelijkvloers van de woning is er de grote badkamer, uitgerust met ligbad, douche, dubbele wastafel in meubel en wc. Er is een aparte berging en een wasplaats. Op de tussenverdieping vindt u een eerste slaapkamer (of bureau voor thuiswerk) met achterliggend een ruimte die kan dienen als bureau of dressing, maar ook prima geschikt is om in te richten als een tweede badkamer. U vindt hier ook een tweede wc. Deze ruimte diende als wachtruimte, de praktijk was op de eerste verdieping. De praktijk is eigenlijk de grootste slaapkamer, met ernaast een derde slaapkamer. De vaste trap leidt u naar de tweede verdieping, met opnieuw twee slaapkamers, de ene wel enkel bereikbaar via de andere. Er is nog een zeer leuke ruimte met enorm potentieel die kan worden omgetoverd tot slaapkamer, speelkamer… wat dan ook. Met mogelijkheid tot het benutten van een mezzanine. Kortom, aan kamers geen gebrek. En als u weet dat er dan ook nog een kelder is, hoeft het geen betoog dat deze woning uiterst geschikt is voor grote gezinnen en ideaal is voor thuiswerk.  

  Ref.: 1979867

  Meer info »
 • Nieuwbouw

  Batibouw Special: Koop nu uw woning en ontvang gratis een waterverzachter, plaatsing en aansluiting inbegrepen. Houtem: Kom de plannen inkijken van deze twee nieuw te bouwen woningen, kies de afwerking naar uw smaak en woon binnenkort in de woning van uw dromen. Het leefgedeelte baadt in het licht door de grote raampartij richting de tuin. De leefruimte vormt een geheel met de keuken, voorzien van alle comfort. Er is plaats voor een zithoek en een eetplaats, eventueel in combinatie met een ontbijthoek aan de keuken. Het ruime terras en de tuin zijn ideaal van grootte om maximaal te genieten. Op de verdieping zijn drie grote slaapkamers en de badkamer. Een vaste trap leidt naar de zolder, met enorm potentieel. Uiteraard zal de woning aan de meest recente isolatienormen voldoen. VOOR MEER INFO: NIEUWBOUW@RINGCONSULT.BE

  Ref.: 10

  Meer info »
 • Nieuwbouw

  Residentie Van Helmont: LAATSTE APPARTEMENT!!! Kleinschalig nieuwbouwproject met zeer toegankelijke ligging tussen het station en de Kerk en vlakbij het Hanssenspark. Ideaal om u te voet naar de winkels en het openbaar vervoer te begeven en met de wagen bent u zeer snel aan de autostrade of invalswegen naar Brussel. Het gebouw bestaat uit 7 appartementen. Het gebouw is voorzien van een lift en er zijn staanplaatsen en kelders in de ondergrondse verdieping. De appartementen worden opgeleverd volgens lastenboek, u bepaalt dus zelf de afwerking. De ligging maakt deze appartementen geschikt voor zowel jongeren als ouderen, waardoor ze ook een uitstekende investering zijn. VOOR MEER INFO: NIEUWBOUW@RINGCONSULT.BE

  Ref.: 16

  Meer info »
 • Nieuwbouw

  2 Polyvalente ruimtes te koop of te huur voor Kmo’s, vrije beroepers en/of startups op een optimale ligging. Deze ruimtes bevinden zich in een nieuw bedrijvenpark gerealiseerd in hoogstaande architectuur op een uitzonderlijke zichtlocatie. In functie van uw activiteit kan er geopteerd worden voor een casco aankoop of een afwerking op maat. U vestigen als bedrijf in het Deltapark geeft u garantie op een professionele uitstraling, een uitstekende bereikbaarheid en zichtbaarheid.

  Ref.: 17

  Meer info »
home

Gratis SCHATTING

Ring Consult is een immo makelaar met een neus voor zaken en oog voor mensen. Een meedenker die u de beste investering voorschotelt.

home

Testimonials

Lees hier de tevredenheid
van onze klanten

home

BLIJF OP DE HOOGTE

Wilt U op de hoogte blijven van nieuwe aanbiedingen,
schrijf U dan in op onze nieuwsbrief.