• In de kijker

  Fantastisch hoe deze architecturale parel van Vilvoords architect Bladt na 20 jaar nog steeds hedendaags en zelfs modern te noemen is. De indeling, stijl en uitstekende materialen maken deze woning nog steeds relevant. De leefruimte op de eerste verdieping baadt in het licht door de vele en hoge ramen aan de voor- en de achterzijde. Er is plaats voor een zithoek en een eetplaats. De leefruimte gaat over in de Obumex keuken, voorzien van alle comfort en met ontbijthoek. Zowel vanuit de leefruimte als vanuit de keuken heeft u zicht op en toegang tot het ruime terras. Nog op deze verdieping vindt u een gastenkamer met eigen douchekamer. Er is ook een apart toilet. De open trap die het ruimtegevoel benadrukt, leidt u naar de tweede verdieping. De volledige verdieping werd opgevat als master, met een open bureau met eigen terras, en de slaapkamer, die een geheel vormt met de ingebouwde dressing en de badkamer. De zolder biedt potentieel. Het gelijkvloers is een enorme en hoge garage, ideaal als stockage of atelier. Of misschien maakt u er liever een kantoor of praktijkruimte van? De kasten zijn overal ingebouwd, dus mits het plaatsen van enkele meubels maakt u er in een handomdraai uw unieke thuis van.

  Ref.: 1980402

  Meer info »
 • In de kijker

  Majestueuze villa met ongelooflijk potentieel: wonen en werken combineren, inwonende ouder, conciërge  of au pair… En zelfs een combinatie van dit alles is mogelijk! De hal scheidt het leef- van het werkgedeelte. Het kantoor/de praktijk is 63 m² groot en kan zelfs nog wat groter. Er is ook een apart en volledig ingericht bureau. De enorme leefruimte (108m²) baadt in het licht door de vele ramen. Indelen doet u naar wens. Weet dat er ook nog een aparte tv-ruimte is. De keuken is opnieuw zeer ruim (62m²) en lichtrijk, met ontbijthoek, veel kastruimte en met toegang tot het terras en zicht op de tuin. De benedenruimte (135m²), met binnenzwembad en hammam, geeft uit op de tuin. Een betere plek voor een feestje of om te ontspannen is er niet. De eerste verdieping is ingericht met vier slaapkamers, drie badkamers, waarvan de grootste werd vernieuwd, en drie dressings. De zolder is ingericht als flat, bereikbaar met de lift, en dus ideaal voor zowel een au pair of een inwonende ouder. En voor extra bergruimte zorgen de kelders en de garage waar minstens vier wagens kunnen gestald worden. De villa is het enige bestanddeel van de vennootschap die vandaag verkocht wordt. Dat bespaart u meteen de registratierechten en de lange termijn tussen compromis en akte. Wenst u toch enkel de villa zelf aan te kopen, dan zal de prijs niet dezelfde blijven.  

  Ref.: 1980398

  Meer info »
 • Nieuwbouw

  47 volledig afgewerkte appartementen met zuid- of zuidwestgerichtte terrassen. Keuze tussen 1, 2 of 3 kamers met een oppervlakte tussen de 65 en 142m². De afwerking zal gebeuren met hoogstaande materialen. Een E-peil onder de 45 wordt gegarandeerd. Verkoop op plan met alle garanties volgens de Wet Breyne. Mogelijkheid tot het bezoeken van een model appartement

  Ref.: 25

  Meer info »
 • Nieuwbouw

  KOM NU ZATERDAG NAAR DE VOORSTELLING VAN HET PROJECT EN GENIET VAN EEN UNIEK VOORDEEL BIJ AANKOOP! Welkom op ons kantoor van 10 tot 13u. Residentie Karmel, dat zijn 2 losstaande gebouwen op een gezamenlijke ondergrondse parking, met in totaal 29 energiezuinige appartementen, 1 commerciële ruimte en een gezellige binnentuin. De appartementen hebben 1, 2 of 3 slaapkamers en een privéterras.

  Ref.: 26

  Meer info »
 • Nieuwbouw

  Vier nieuwe woningen worden gebouwd in een groene wijk in Grimbergen, waarbij veel aandacht is besteed aan het ontwerp om strakke architectonische vormen te creëren met hoogwaardige materialen. Daarnaast wordt er een sterke nadruk gelegd op duurzaamheid door middel van doorgedreven isolatie en innovatieve technieken. De woningen worden verwarmd met behulp van vloerverwarming die wordt aangedreven door een zuinige lucht-water warmtepomp en verlucht door middel van een systeem D. Elke woning wordt standaard uitgerust met zonnepanelen.

  Ref.: 27

  Meer info »
home

Gratis SCHATTING

Ring Consult is een immo makelaar met een neus voor zaken en oog voor mensen. Een meedenker die u de beste investering voorschotelt.

home

Testimonials

Lees hier de tevredenheid
van onze klanten

home

BLIJF OP DE HOOGTE

Wilt U op de hoogte blijven van nieuwe aanbiedingen,
schrijf U dan in op onze nieuwsbrief.