• In de kijker

  Dit prachtige nieuwbouwappartement is ongeveer een jaar lang bewoond door zijn eerste eigenaars. In de bouwfase is er geopteerd om van een 3 slaapkamer appartement een ruim 2 slaapkamer appartement te maken, waardoor de woonkamer en keuken een comfortabele grootte hebben. Eveneens hebben ze geopteerd voor een praktische indeling en een mooie upgrade in de keukeninrichting, badkamer en de vloerbekleding.  U betreedt het appartement langs een ruime inkomhal die u naar de keuken en leefruimte brengt. Op weg daarheen komt u langs het gastentoilet, de berging, de wasplaats en een eerst slaapkamer die nu dienst doet als bureauruimte. Vanuit de keuken en bureau heeft u een mooi zicht op de aangelegde binnentuin die baadt in de ochtend/middagzon. De open keuken is volledig uitgerust en ruim genoeg om eveneens plaats te geven aan een ontbijthoek. Aansluitend kan u langs de eetplaats door naar de zithoek die uitgeeft op het fantastische west gerichte terras. Vanop het terras kan u genieten van het kabbelende water in de avondzon. De omgeving biedt u een uitzonderlijk rustgevend zicht. Het nachtgedeelte bestaat uit een ruime slaapkamer met aansluitend de badkamer. Deze is voorzien van een ruime inloopdouche en een wastafel in meubel. Dankzij de raampartijen aan de binnentuin enerzijds en het kanaalzicht anderzijds heeft u op elk moment van de dag een prachtige lichtinval. De zorgvuldig op maat gekozen meubels mogen blijven staan voor de nieuwe eigenaar. Bij het appartement hoort eveneens een staanplaats en kelder in de ondergrondse garage. Dit appartement is ideaal voor wie belang hecht aan rust, comfort en een duurzame bewoning.   

  Ref.: 1979758

  Meer info »
 • In de kijker

  In een rustige straat in het prestigieuze Domein van Bouchout, vindt u deze prima onderhouden villa (1991) met mooie volumes. De leefruimte (62m²) met naastgelegen keuken (30,5m²) werden naar de zon, op het Zuiden gericht, en omvatten de volledige rechterflank van de woning. De leefruimte is in te richten in verschillende delen. Zo is er plaats voor een formele eetplaats, een zithoek en een bureau, lees- of speelhoek. De keuken is volledig uitgerust en er is ruim plaats voor een eethoek. Zowel vanuit de keuken als vanuit de leefruimte heeft u zicht op en toegang tot het terras en de zijtuin. Op de verdieping is er de master suite, waar een ingebouwde dressing de slaapkamer met de badkamer verbindt. De slaapkamer, waar geen kasten hoeven te staan, heeft een terras. De badkamer is voorzien van een ligbad, een douche, twee wastafels en een wc. De andere vleugel bestaat uit drie slaapkamers en een douchekamer. Er is een aparte wc. Ook op het gelijkvloers is er een wc. De woning is dan nog eens volledig onderkelderd. Er is de dubbele garage, en dan nog twee leuke ruimtes die kunnen dienen als stockage, fitnessruimte, atelier… met dank aan de natuurlijke lichtinval. De energiewaarde is zeer goed, en mits enkele moderne technieken kan deze absoluut nog verbeterd worden. De exclusieve ligging en mooie volumes maken deze woning absoluut een bezoek waard.   

  Ref.: 1979706

  Meer info »
 • In de kijker

  Beigem: een prachtig voorbeeld hoe een oude hoeve werd omgebouwd tot een moderne woning (2018), voorzien van alle hedendaags comfort, zonder haar landelijke karakter te verloochenen. Vanwege het prachtige zicht werd de zithoek ingericht op de verdieping, met een weids zicht via het grote raam, dat toegang geeft tot een terras. U kijkt er uit over de velden. Het houten gebinte en de open haard geven deze ruimte een ongelooflijke charme en warmte. U zou er bijkomend een bureau of speelhoek kunnen inrichten. De eetplaats met open keuken bevindt zich op het gelijkvloers, met zicht op en toegang tot het terras en de tuin met moestuin. De ruimte en lichtinval zijn er fenomenaal. De op maat gemaakte eiken keuken, uitgerust met Miele & Bora toestellen, is uiteraard voorzien van alle comfort. Een bijkeuken zorgt voor extra bergruimte. Op de verdieping is er de “suite parentale”, met slaapkamer, dressing en de volledig uitgeruste badkamer. Er zijn drie kinderkamers, een douchekamer en een aparte wc.Op het gelijkvloers is er opnieuw een badkamer en heeft u de mogelijkheid om extra slaapkamers in te richten, tot zelfs een appartement voor een inwonende ouder. Zo zijn er tot 7 slaapkamers mogelijk. Een andere mogelijkheid is het inrichten van een kabinet met aparte ingang. Er is een apart bureau, die zo nodig kan worden geïntegreerd in het kabinet. De uitstekende isolatie en technieken (vloerverwarming met geothermische warmtepomp, ventilatiesysteem “D”), zorgen voor een prima energiescore, zelfs zonder zonnepanelen!   

  Ref.: 1979650

  Meer info »
 • Nieuwbouw

  Batibouw Special: Koop nu uw woning en ontvang gratis een waterverzachter, plaatsing en aansluiting inbegrepen. Houtem: Kom de plannen inkijken van deze twee nieuw te bouwen woningen, kies de afwerking naar uw smaak en woon binnenkort in de woning van uw dromen. Het leefgedeelte baadt in het licht door de grote raampartij richting de tuin. De leefruimte vormt een geheel met de keuken, voorzien van alle comfort. Er is plaats voor een zithoek en een eetplaats, eventueel in combinatie met een ontbijthoek aan de keuken. Het ruime terras en de tuin zijn ideaal van grootte om maximaal te genieten. Op de verdieping zijn drie grote slaapkamers en de badkamer. Een vaste trap leidt naar de zolder, met enorm potentieel. Uiteraard zal de woning aan de meest recente isolatienormen voldoen. VOOR MEER INFO: NIEUWBOUW@RINGCONSULT.BE

  Ref.: 10

  Meer info »
 • Nieuwbouw

  Residentie Van Helmont: LAATSTE APPARTEMENT!!! Kleinschalig nieuwbouwproject met zeer toegankelijke ligging tussen het station en de Kerk en vlakbij het Hanssenspark. Ideaal om u te voet naar de winkels en het openbaar vervoer te begeven en met de wagen bent u zeer snel aan de autostrade of invalswegen naar Brussel. Het gebouw bestaat uit 7 appartementen. Het gebouw is voorzien van een lift en er zijn staanplaatsen en kelders in de ondergrondse verdieping. De appartementen worden opgeleverd volgens lastenboek, u bepaalt dus zelf de afwerking. De ligging maakt deze appartementen geschikt voor zowel jongeren als ouderen, waardoor ze ook een uitstekende investering zijn. VOOR MEER INFO: NIEUWBOUW@RINGCONSULT.BE

  Ref.: 16

  Meer info »
 • Nieuwbouw

  2 Polyvalente ruimtes te koop of te huur voor Kmo’s, vrije beroepers en/of startups op een optimale ligging. Deze ruimtes bevinden zich in een nieuw bedrijvenpark gerealiseerd in hoogstaande architectuur op een uitzonderlijke zichtlocatie. In functie van uw activiteit kan er geopteerd worden voor een casco aankoop of een afwerking op maat. U vestigen als bedrijf in het Deltapark geeft u garantie op een professionele uitstraling, een uitstekende bereikbaarheid en zichtbaarheid.

  Ref.: 17

  Meer info »
home

Gratis SCHATTING

Ring Consult is een immo makelaar met een neus voor zaken en oog voor mensen. Een meedenker die u de beste investering voorschotelt.

home

Testimonials

Lees hier de tevredenheid
van onze klanten

home

BLIJF OP DE HOOGTE

Wilt U op de hoogte blijven van nieuwe aanbiedingen,
schrijf U dan in op onze nieuwsbrief.