• In de kijker

  Nieuwenrode: Te midden van uitgestrekte velden ligt een prachtige villa die de belichaming is van rust en sereniteit. Deze betoverende woning wordt omringd door de natuurlijke schoonheid van het landschap, waar groene velden zich uitstrekken zover het oog reikt. Een bijzonder kenmerk van deze villa is de blokhut aan het achterste gedeelte van de weelderige tuin. Deze veelzijdige ruimte kan worden omgetoverd tot een privé-lodge, ideaal om te genieten van de rust van de natuur. Of het kan dienen als een inspirerende werkplaats, waar creativiteit kan opbloeien te midden van de natuurlijke omgeving. Voor liefhebbers van ontspanning en welzijn heeft deze villa een heerlijke verrassing in petto. ​I​n de kelderverdiep​ing bevindt zich een verkwikkende sauna, een oase van warmte en rust. Binnenin de villa vinden we een harmonieuze indeling die zowel ruimte als functionaliteit combineert. Met drie slaapkamers is er voldoende plaats voor de bewoners en gasten. Eén van deze slaapkamers kan zelfs worden omgevormd tot twee aparte kamers, waardoor de villa zich aanpast aan de veranderende behoeften van het leven. Bovendien biedt de zolderkamer nog meer flexibiliteit en mogelijkheden. De leefruimte van de villa is ontworpen met aandacht voor het overvloedige licht en het prachtige uitzicht. De naadloze overgang van de binnenruimte naar de adembenemende veranda zorgt voor een constante verbinding met de natuur. Er is ook een apart bureau, ideaal voor een zelfstandige of voor thuiswerk.

  Ref.: 1980616

  Meer info »
 • In de kijker

  Op een mooi perceel met aangelegde tuin met zwemvijver vindt u deze prima onderhouden villa met mooie ruimtes en afgewerkt met hoogwaardige materialen. De leefruimte vormt samen met de open keuken een L-vormige ruimte met ramen aan drie zijden, zodat u er op elk moment van de dag van een mooie lichtinval kunt genieten. Er is plaats voor een zithoek, een formele eetplaats en een eetplaats aan de keuken. De keuken is voorzien van alle comfort en u kunt ontbijten of uw gasten uitnodigen voor het aperitief aan het eiland. U heeft er zicht op en toegang tot de tuin met het brede terras en de zwemvijver. Er is een apart bureau, ideaal voor thuiswerk of een vrij beroep. De ruime garage biedt plaats aan twee wagens en een berging/wasplaats zorgt voor extra stockageruimte. Op de verdieping is er de master suite, met eigen dressing en badkamer. De dressing leidt u naar een volgende kamer: ideaal als bureau, atelier, een (vijfde) kinderkamer… Er zijn nog drie bijkomende kamers en een tweede badkamer. Een vaste trap leidt u naar de ingerichte zolder, die diende als speel- of tv-ruimte voor de kinderen. De weldoordachte en logische indeling zorgt ervaar dat elke vierkante meter nuttig gebruikt wordt en u hier zich meteen thuis zult voelen.

  Ref.: 1980606

  Meer info »
 • In de kijker

  Majestueuze villa met ongelooflijk potentieel: wonen en werken combineren, inwonende ouder, conciërge  of au pair… En zelfs een combinatie van dit alles is mogelijk! De hal scheidt het leef- van het werkgedeelte. Het kantoor/de praktijk is 63 m² groot en kan zelfs nog wat groter. Er is ook een apart en volledig ingericht bureau. De enorme leefruimte (108m²) baadt in het licht door de vele ramen. Indelen doet u naar wens. Weet dat er ook nog een aparte tv-ruimte is. De keuken is opnieuw zeer ruim (62m²) en lichtrijk, met ontbijthoek, veel kastruimte en met toegang tot het terras en zicht op de tuin. De benedenruimte (135m²), met binnenzwembad en hammam, geeft uit op de tuin. Een betere plek voor een feestje of om te ontspannen is er niet. De eerste verdieping is ingericht met vier slaapkamers, drie badkamers, waarvan de grootste werd vernieuwd, en drie dressings. De zolder is ingericht als flat, bereikbaar met de lift, en dus ideaal voor zowel een au pair of een inwonende ouder. En voor extra bergruimte zorgen de kelders en de garage waar minstens vier wagens kunnen gestald worden. De villa is het enige bestanddeel van de vennootschap die vandaag verkocht wordt. Dat bespaart u meteen de registratierechten en de lange termijn tussen compromis en akte. Wenst u toch enkel de villa zelf aan te kopen, dan zal de prijs niet dezelfde blijven.  

  Ref.: 1980398

  Meer info »
 • Nieuwbouw

  KOOP NU NOG AAN 6*% BTW (van toepassing tot eind 2023) Deze nieuwbouwresidentie geeft plaats aan 14 appartementen met tuin en/of terras en een commerciële ruimte in een eigentijdse, standingvolle stijl (ontwerp gerealiseerd door het gerenommeerde architectenbureau Styfhals). Naast een optimaal comfort en mooi design zijn er energiezuinige en milieubewuste oplossingen voorzien voor alle technieken. Bij het ontwerp is rekening gehouden met een maximale lichtinval en privacy. Een ondergrondse parkeergarage geeft plaats aan kelders, staanplaatsen en fietsenstallingen. Via de geselecteerde leveranciers heeft u de mogelijkheid om uw appartement volledig te personaliseren. Het betreft een verkoop op plan onder de Wet Breyne.

  Ref.: 24

  Meer info »
 • Nieuwbouw

  INFODAG MET BEZICHTIGING VAN DE WERF OP ZATERDAG 19 AUGUSTUS TUSSEN 10 EN 13UUR TER HOOGTE VAN SPEKVELD 15! Vier nieuwe woningen worden gebouwd in een groene wijk in Grimbergen, waarbij veel aandacht is besteed aan het ontwerp om strakke architectonische vormen te creëren met hoogwaardige materialen. Daarnaast wordt er een sterke nadruk gelegd op duurzaamheid door middel van doorgedreven isolatie en innovatieve technieken. De woningen worden verwarmd met behulp van vloerverwarming die wordt aangedreven door een zuinige lucht-water warmtepomp en verlucht door middel van een systeem D. Elke woning wordt standaard uitgerust met zonnepanelen.

  Ref.: 27

  Meer info »
 • Nieuwbouw

  Dit modernistisch appartementsgebouw met 4 inspringende bouwlagen geeft plaats aan 5 ruime appartementen met zuid gerichte tuin voor het gelijkvloerse appartement en grote zuid gerichte terrassen voor de bovenliggende, een volledige onderkeldering voor 6 auto staanplaatsen en kelders. Het geheel wordt gerealiseerd volgens de laatste nieuwe bouw- en isolatienormen. Er wordt gestreefd naar een E-peil van 30 om niet alleen een aangename maar ook een energiezuinige bewoning te garanderen. U kan de vloerafwerking, keuken en sanitaire delen kiezen naar wens binnen de vooropgestelde budgetten. Het betreft een aankoop op plan waarbij u als koper beschermd wordt door de Wet-Beyne.

  Ref.: 23

  Meer info »
home

Gratis SCHATTING

Ring Consult is een immo makelaar met een neus voor zaken en oog voor mensen. Een meedenker die u de beste investering voorschotelt.

home

Testimonials

Lees hier de tevredenheid
van onze klanten

home

BLIJF OP DE HOOGTE

Wilt U op de hoogte blijven van nieuwe aanbiedingen,
schrijf U dan in op onze nieuwsbrief.