• In de kijker

  Wemmel: De unieke ligging van dit pand is ongetwijfeld de grootste troef, prima bereikbaar en toch rustig gelegen, omringd door groen. Het is dan ook geen wonder dat dit jarenlang de ambtswoning was van de Prins van Liechtenstein. Vanuit het volledige leefgedeelte kijkt u uit over de tuin en de achterliggende velden. Er is plaats voor een zithoek, een eetkamer en een volledig uitgeruste keuken met eiland. De bijkeuken kan ook als bureau worden gebruikt. De grote ramen zorgen voor een prachtige lichtinval en dienen ook als toegang tot het terras, dat aan elke ruimte grenst. De stijlvolle wenteltrap leidt u naar de overloop, met toegang tot de master bedroom. Daar moet u absoluut even voor het raam richting tuin gaan staan en u inbeelden wat een zalig gevoel het moet geven om hier te kunnen opstaan. Ze heeft een eigen badkamer met ligbad en douche. De kamer naast de master wordt nu gebruikt als dressing. Ook de volgende slaapkamer heeft een bijhorende badkamer, die zowel via de kamer als via de overloop bereikbaar is. De kleinste kamer wordt nu gebruikt als dressing/strijkkamer. Er zijn nog twee slaapkamers en een badkamer, die vroeger werden gebruikt voor het inwonende personeel. Er werd een vaste trap geplaatst naar de zolder, die ingericht is als een enorme slaapkamer, groot genoeg om er zo nodig twee kinderen te slapen te leggen. Er is een dubbele garage en op de oprit is er nog plaats voor verschillende wagens, veilig achter de automatische toegangspoort tot het domein. De woning werd onlangs volledig gerenoveerd en gemoderniseerd en is instapklaar.  

  Ref.: 1978536

  Meer info »
 • In de kijker

  In een villawijk, grenzend aan het Domein Drie Fonteinen en uitstekend bereikbaar met de wagen en het openbaar vervoer vindt u deze modernistische villa uit de jaren ’70, met enkele op het eerste zicht onverwachte troeven, met voorop de bewoonbare oppervlakte. De woning is fantastisch onderhouden en werd door de jaren heen gemoderniseerd, tot zonnepanelen toe. De leefruimte is enorm en laat u toe ze naar eigen smaak in te delen. De vele ramen zorgen voor een mooie lichtinval op elk moment van de dag. Er is plaats voor een eetplaats, een bureau en een zithoek aan de pellet kachel. Vanuit elke deel heeft u zicht op en toegang tot de tuin. Deze werd zo aangelegd om er maximaal van te kunnen genieten. Het terras is prachtig aangelegd in een oase van rust en groen. Voor de kinderen blijft er nog altijd een stukje gras over, ideaal om er te ravotten zonder dat u er al te veel onderhoud aan heeft. Ook de enorme keuken, naast de eetplaats gelegen, heeft zicht op het terras. Ze is voorzien van alle comfort en er is plaats voor een ontbijthoek. Het slaapgedeelte bestaat uit een eerste ruime slaapkamer, met plaats voor de nodige kleerkasten. De badkamer is voorzien van een ligbad, een douche en een dubbele wastafel. Twee andere slaapkamers werden samengevoegd tot één slaapkamer, met toegang tot een douchekamer. U kunt ze gemakkelijk weer scheiden tot twee aparte slaapkamers indien u wenst. Een extra troef is het bureau, die ook kan dienen als derde of vierde slaapkamer. Het spreekt voor zich dat deze ruimte ideaal is voor een zelfstandige of een praktijk. Er is zelf een aparte ingang mogelijk.   

  Ref.: 1978452

  Meer info »
home

Gratis SCHATTING

Ring Consult is een immo makelaar met een neus voor zaken en oog voor mensen. Een meedenker die u de beste investering voorschotelt.

home

Testimonials

Lees hier de tevredenheid
van onze klanten

home

BLIJF OP DE HOOGTE

Wilt U op de hoogte blijven van nieuwe aanbiedingen,
schrijf U dan in op onze nieuwsbrief.