• In de kijker

  Wemmel: De unieke ligging van dit pand is ongetwijfeld de grootste troef, prima bereikbaar en toch rustig gelegen, omringd door groen. Het is dan ook geen wonder dat dit jarenlang de ambtswoning was van de Prins van Liechtenstein. Vanuit het volledige leefgedeelte kijkt u uit over de tuin en de achterliggende velden. Er is plaats voor een zithoek, een eetkamer en een volledig uitgeruste keuken met eiland. De bijkeuken kan ook als bureau worden gebruikt. De grote ramen zorgen voor een prachtige lichtinval en dienen ook als toegang tot het terras, dat aan elke ruimte grenst. De stijlvolle wenteltrap leidt u naar de overloop, met toegang tot de master bedroom. Daar moet u absoluut even voor het raam richting tuin gaan staan en u inbeelden wat een zalig gevoel het moet geven om hier te kunnen opstaan. Ze heeft een eigen badkamer met ligbad en douche. De kamer naast de master wordt nu gebruikt als dressing. Ook de volgende slaapkamer heeft een bijhorende badkamer, die zowel via de kamer als via de overloop bereikbaar is. De kleinste kamer wordt nu gebruikt als dressing/strijkkamer. Er zijn nog twee slaapkamers en een badkamer, die vroeger werden gebruikt voor het inwonende personeel. Er werd een vaste trap geplaatst naar de zolder, die ingericht is als een enorme slaapkamer, groot genoeg om er zo nodig twee kinderen te slapen te leggen. Er is een dubbele garage en op de oprit is er nog plaats voor verschillende wagens, veilig achter de automatische toegangspoort tot het domein. De woning werd onlangs volledig gerenoveerd en gemoderniseerd en is instapklaar.  

  Ref.: 1978294

  Meer info »
 • In de kijker

  Zaventem: Op wandelafstand van het centrum en van het park worden twee moderne nieuwbouwwoningen opgericht, voorzien van alle comfort. De rechterwoning is een gesloten bebouwing, type bel-etage, maar met de tuin op het niveau van het leefgedeelte. Het leefgedeelte (56m²) bestaat uit een open keuken (21m²) en een leefruimte (35m²) met plaats voor een zithoek en een eetplaats. Vanwege de grote ramen aan de voor- en achterkant zult u op elk moment van de dag een mooie lichtinval hebben.  Vanuit de leefruimte heeft u dus rechtstreeks toegang tot het terras en de tuin, die ideaal is om ervan te genieten zonder al te veel tijd te moeten spenderen aan het onderhoud ervan. Op de verdieping zullen er drie slaapkamers zijn en een badkamer. Het gelijkvloers is voorzien als een grote garage met voorzieningen om een wasplaats in te richten. Omdat het gaat over een verkoop op plan heeft u de mogelijkheid om de afwerking zelf te kiezen en kan er ook aan de indeling nog wat gesleuteld worden. Daardoor kunt u zelf meedenken en “bouwen” aan uw droomwoning. Keuken, badkamer, vloeren… zijn in samenspraak af te werken volgens lastenboek. En misschien gebruikt u een deel van de garage liever als aparte kelder(s)? Want u kunt zich ook voor de woning parkeren, dus als het voor u niet nodig is om twee wagens in de garage te parkeren, heeft u ruim plaats over. Uiteraard zal de woning aan alle huidige normen voldoen. En de ligging is ideaal: in een rustige straat en op wandelafstand van scholen, winkels, openbaar vervoer en het park. Grondwaarde 125.000euro (10%) !Meeneembaarheid!
  Constructie  224.000euro (21%)  

  Ref.: 1978276

  Meer info »
 • In de kijker

  Koningslo: Deze woning is een prachtig voorbeeld van hoe u een oudere, "gewone" woning kunt omtoveren tot een moderne designwoning met bijzondere architectuur. De oorspronkelijke woning werd deels behouden en een strakke aanbouw met grote raampartijen zorgt voor extra oppervlakte. Hier is uiteraard het leefgedeelte (66,5m²) ondergebracht, bestaande uit de leefruimte die één geheel vormt met de open keuken. De keuken is voorzien van alle comfort en de toestellen zijn van hoge kwaliteit. Het kookeiland dient eveneens als ontbijthoek. De leefruimte geeft uit op het terras en de tuin. Op zich is de tuin niet enorm, maar de ligging tegen de velden vergroot het ruimtegevoel ervan, zonder dat u al te veel tijd zult moeten spenderen aan het onderhoud ervan. De woning is zo ingedeeld dat u er ook een vrij beroep kunt uitoefenen in de bureauruimte op het gelijkvloers, maar deze ruimte kan uiteraard ook dienen als slaap- of gastenkamer. Nog op het gelijkvloers is er een aparte w.c., een bijkeuken en een wasplaats, aan bergruimte dus geen gebrek. Op de verdieping werden twee slaapkamers samengevoegd tot de master bedroom (met prachtig vergezicht) en ingebouwde dressing. Vanuit de dressing en ook vanuit de tweede slaapkamer heeft u toegang tot de prachtige badkamer, met inloopdouche, dubbele wastafel en ligbad. De nieuwe dubbele garage kan ook als atelier of werkplaats worden gebruikt. Uiteraard voldoet de woning aan de nieuwste isolatienormen en werd ze voorzien van alle moderne comfort: vloerverwarming, alarmsysteem…   

  Ref.: 1978192

  Meer info »
home

Gratis SCHATTING

Ring Consult is een immo makelaar met een neus voor zaken en oog voor mensen. Een meedenker die u de beste investering voorschotelt.

home

Testimonials

Lees hier de tevredenheid
van onze klanten

home

BLIJF OP DE HOOGTE

Wilt U op de hoogte blijven van nieuwe aanbiedingen,
schrijf U dan in op onze nieuwsbrief.