• In de kijker

  Wemmel: De unieke ligging van dit pand is ongetwijfeld de grootste troef, prima bereikbaar en toch rustig gelegen, omringd door groen. Het is dan ook geen wonder dat dit jarenlang de ambtswoning was van de Prins van Liechtenstein. Vanuit het volledige leefgedeelte kijkt u uit over de tuin en de achterliggende velden. Er is plaats voor een zithoek, een eetkamer en een volledig uitgeruste keuken met eiland. De bijkeuken kan ook als bureau worden gebruikt. De grote ramen zorgen voor een prachtige lichtinval en dienen ook als toegang tot het terras, dat aan elke ruimte grenst. De stijlvolle wenteltrap leidt u naar de overloop, met toegang tot de master bedroom. Daar moet u absoluut even voor het raam richting tuin gaan staan en u inbeelden wat een zalig gevoel het moet geven om hier te kunnen opstaan. Ze heeft een eigen badkamer met ligbad en douche. De kamer naast de master wordt nu gebruikt als dressing. Ook de volgende slaapkamer heeft een bijhorende badkamer, die zowel via de kamer als via de overloop bereikbaar is. De kleinste kamer wordt nu gebruikt als dressing/strijkkamer. Er zijn nog twee slaapkamers en een badkamer, die vroeger werden gebruikt voor het inwonende personeel. Er werd een vaste trap geplaatst naar de zolder, die ingericht is als een enorme slaapkamer, groot genoeg om er zo nodig twee kinderen te slapen te leggen. Er is een dubbele garage en op de oprit is er nog plaats voor verschillende wagens, veilig achter de automatische toegangspoort tot het domein. De woning werd onlangs volledig gerenoveerd en gemoderniseerd en is instapklaar.  

  Ref.: 1978536

  Meer info »
 • In de kijker

  Eversem: prachtig gerenoveerde woning met achterliggend stuk land dat bijvoorbeeld ideaal zou kunnen zijn voor het stallen van een paard. De woning zelf zal u verrassen door de enorme oppervlakte (295m²) en de mooie lichtinval. Het leefgedeelte (80m²) bestaat uit een zithoek (38m²) met plaats voor een eetplaats en de open keuken (42m²) met zicht op en toegang tot het terras en de tuin. De keuken is volledig uitgerust en het enorme kookeiland is zo voorzien dat u eraan kunt tafelen. De eigenlijke tuin is al prima qua oppervlakte, maar het stuk land erachter is nog eens een enorme meerwaarde indien u een paradijs wilt maken voor de kinderen. En indien dit stuk té groot is voor u, zijn er zeker gegadigden om dat van u over te kopen. U heeft een toegang via een weg naast de buren om er uw wagens te parkeren. Op de eerste verdieping vindt u de master bedroom met zicht over de tuin en met eigen badkamer, voorzien van ligbad, inloopdouche en wc. Er is een tweede slaapkamer met eigen douchekamer, ook weer voorzien van wc. Er is een aparte wasplaats. Op de volgende verdieping opnieuw twee slaapkamers en een aparte douchekamer. En dan is er nog de zolder, ingericht als vijfde en zeer ruime kamer, voorzien van een wastafel. U merkt het: ideaal voor een groot of nieuw samengesteld gezin. De renovatie werd uitgevoerd met kwaliteitsvolle materialen en alles werd vernieuwd, u bent dus gerust bespaard te blijven van werken gedurende vele jaren.  

  Ref.: 1978522

  Meer info »
home

Gratis SCHATTING

Ring Consult is een immo makelaar met een neus voor zaken en oog voor mensen. Een meedenker die u de beste investering voorschotelt.

home

Testimonials

Lees hier de tevredenheid
van onze klanten

home

BLIJF OP DE HOOGTE

Wilt U op de hoogte blijven van nieuwe aanbiedingen,
schrijf U dan in op onze nieuwsbrief.