• In de kijker

  Vilvoorde: De “Kijk-Uit” zal een belletje doen rinkelen bij de liefhebbers van de betere gastronomie. Want dat was de laatste bestemming van het historische gebouw uit 1450, dat beschermd is als Monument. En daar is alle reden toe!Het prachtige gebouw is gelegen tussen de Kerk en de Grote Markt, met alle faciliteiten op wandelafstand en met goede commerciële zichtbaarheid. De bestemmingen zijn velerlei: De laatste bestemming was dus een restaurant met woonst, maar de specifieke bouwvoorschriften laten qua bestemming zowat alles toe. Het gebouw kan ook worden opgedeeld in verschillende, zeer ruime appartementen (de “commerciële ruimtes” worden dan bijvoorbeeld “leefruimtes”) zonder dat u aan de parkeernorm hoeft te voldoen. Hiervoor zijn reeds voorstudies uitgevoerd. Maar een winkel- of kantoorruimte kan uiteraard ook. Of een combinatie van dit alles. Het karakter van het pand is onevenaarbaar: de wenteltoren, de inkomhal, de gelagzaal en ook de leefruimtes in het woongedeelte zullen de liefhebbers van deze stijl omverblazen. Kom een kijkje nemen naar dit unieke en zeer ruime gebouw en laat u overtuigen door het karakter en de mogelijkheden. Want u moet het bezoeken om het te begrijpen, om het te voelen en om u erdoor te laten overtuigen.   

  Ref.: 1978610

  Meer info »
 • In de kijker

  Vilvoorde: in een goed doordachte architectuur van Crépain-Binst vindt u dit instapklare appartement met enorme troeven. De leefruimte (44m²), met prachtige lichtinval, bestaat uit een zithoek, een bureauruimte met ingebouwde kasten en een eetplaats naast de halfopen keuken (6,5m²). De keuken is volledig ingebouwd en voorzien van alle comfort. Vanuit de leefruimte heeft u via het grote schuifraam toegang tot het terras (18,75m²), breed en diep genoeg om er met 10 tot 12 gasten te tafelen. U heeft er zicht over de parktuin. De hall scheidt het leef- van het slaapgedeelte. Er zijn twee slaapkamers en een badkamer, voorzien van ligbad met douchefunctie en een dubbele wastafel. Er is een aparte wc en berging/wasplaats. In de prijs is een staanplaats en een kelder in de ondergrondse verdieping inbegrepen. Het relatief recente appartement werd prima onderhouden en afgewerkt met kwaliteitsvolle materialen. Het gebouw zelf is zowel thermisch als akoestisch geïsoleerd, waardoor u geen last zult hebben van een hoog energieverbruik of eventuele lawaaierige buren. Voor zover die er al zouden zijn uiteraard.
    

  Ref.: 1978602

  Meer info »
 • In de kijker

  Eversem: prachtig gerenoveerde woning met achterliggend stuk land dat bijvoorbeeld ideaal zou kunnen zijn voor het stallen van een paard. De woning zelf zal u verrassen door de enorme oppervlakte (295m²) en de mooie lichtinval. Het leefgedeelte (80m²) bestaat uit een zithoek (38m²) met plaats voor een eetplaats en de open keuken (42m²) met zicht op en toegang tot het terras en de tuin. De keuken is volledig uitgerust en het enorme kookeiland is zo voorzien dat u eraan kunt tafelen. De eigenlijke tuin is al prima qua oppervlakte, maar het stuk land erachter is nog eens een enorme meerwaarde indien u een paradijs wilt maken voor de kinderen. En indien dit stuk té groot is voor u, zijn er zeker gegadigden om dat van u over te kopen. U heeft een toegang via een weg naast de buren om er uw wagens te parkeren. Op de eerste verdieping vindt u de master bedroom met zicht over de tuin en met eigen badkamer, voorzien van ligbad, inloopdouche en wc. Er is een tweede slaapkamer met eigen douchekamer, ook weer voorzien van wc. Er is een aparte wasplaats. Op de volgende verdieping opnieuw twee slaapkamers en een aparte douchekamer. En dan is er nog de zolder, ingericht als vijfde en zeer ruime kamer, voorzien van een wastafel. U merkt het: ideaal voor een groot of nieuw samengesteld gezin. De renovatie werd uitgevoerd met kwaliteitsvolle materialen en alles werd vernieuwd, u bent dus gerust bespaard te blijven van werken gedurende vele jaren.  

  Ref.: 1978522

  Meer info »
home

Gratis SCHATTING

Ring Consult is een immo makelaar met een neus voor zaken en oog voor mensen. Een meedenker die u de beste investering voorschotelt.

home

Testimonials

Lees hier de tevredenheid
van onze klanten

home

BLIJF OP DE HOOGTE

Wilt U op de hoogte blijven van nieuwe aanbiedingen,
schrijf U dan in op onze nieuwsbrief.